mr. L.P.H. HameleersAdvocaat

mr. L.P.H. Hameleers

Ludo heeft ruim 30 jaar ervaring als strafrechtspecialist en een enorm aantal vrijspraken behaald. Dit maakt dat Ludo een veelgevraagd strafrechtadvocaat is. Zijn studie rechtsgeleerdheid genoot hij in Leiden. Na zijn studie keerde hij terug naar Limburg, de regio waar zijn ouders vandaan komen.

Dossierkennis, kennis van jurisprudentie en wetten is van groot belang. Maar volgens Ludo is er meer: het precies aanvoelen war de kansen liggen om de rechter te overtuigen van onschuld of een geslaagd beroep op bijvoorbeeld noodweer. Pleiten doe je met je verstand, maar ook met je hart! De rechter moet voelen dat je gelooft in wat je namens je cliënt bepleit.

Ludo begint altijd met een plan of strategie voor het aanpakken van de zaak. Dat is wat hem onderscheid van andere strafrechtadvocaten.

Hoewel hij altijd vriendelijk en respectvol met de overige participanten in het strafproces wil omgaan (en dat lukt ook meestal) is er maar 1 belang waarvoor hij opkomt: dat van de cliënt. Hij staat naast je en zo nodig voor je!

Zijn specialisaties zijn het algemene strafrecht, economisch strafrecht, jeugdstrafrecht, fiscaal strafrecht en agrarisch strafrecht.