mr. S.M. KurversAdvocaat

mw. mr. S.M. Kurvers

Suzanne heeft gestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Al bij aanvang van haar studie had zij één doel: de strafrechtadvocatuur. In 2008 is zij dan ook strafrechtelijk afgestudeerd. Tijdens haar studie was zij werkzaam bij de Stichting Rechtswinkel Heuvelland en was zij hier tevens bestuurslid.

Na haar studie is Suzanne 10 jaar werkzaam geweest bij een gerenommeerd strafrechtelijk gespecialiseerd advocatenkantoor in Maastricht. Sindsdien houdt Suzanne zich uitsluitend bezig met de behandeling van strafzaken en heeft zij een brede ervaring opgedaan in het strafrecht.

In 2018 was het echter tijd voor iets nieuws en maakte zij de overstap naar Hameleers & Heemskerk advocaten te Roermond. Hier houdt zij zich wederom uitsluitend bezig met het strafrecht in de breedste zin van het woord. Zo staat zij verdachten bij in diverse procedures: van complexe mega-zaken tot relatief eenvoudige zaken bij de politierechter, van fraudezaken tot levensdelicten en van verdovende middelen tot diefstal. Maar of het nu een grote of kleine zaak betreft, Suzanne gaat altijd met gedrevenheid voor het beste resultaat!