kantoor

Niet één advocaat, maar een team van strafrechtspecialisten.

De combinatie van kennis, tactiek, ervaring en doortastendheid zijn de kwaliteiten waarop de advocaten L.P.H. Hameleers, J.W. Heemskerk, S.M. Kurvers en J.H.L. Antonides zich baseren bij de behandeling van strafzaken. Dit levert succes op gelet op de vele vrijspraken in zowel grote als kleine strafzaken.

Kennis is er in overvloed, ervaring ook. Al ruim 30 jaar is mr. Hameleers een succesvol strafpleiter (zowel in binnenland als buitenland) en mr. Heemskerk is ruim 12 jaar advocaat, zijn ervaring als officier van justitie niet meegerekend. Mr. S.M. Kurvers is al bijna 10 jaar werkzaam als strafrechtadvocaat. Mr. J.H.L. Antonides is de nieuwe aanwinst met ervaring bij het openbaar ministerie en het bedrijfsleven. Door onze verschillende achtergronden zijn wij in staat uw zaak op basis van diverse invalshoeken te bestuderen. Door middel van overleg en samenwerking behalen wij in uw zaak het beste resultaat. Bij Hameleers & Heemskerk Advocaten heeft u een heel team dat voor u klaarstaat.

De keuze van proceshouding en de strategische inzet van getuigen en deskundige leren dat het bepalen van de tactiek misschien wel net zo belangrijk is als het pleidooi zelf. Doortastendheid betekent geen “neen” accepteren. In beslag genomen eigendommen moeten terug, getuigen moeten worden gehoord, en de voorlopige hechtenis moet in een zo vroeg mogelijk stadium worden opgeheven. De praktijk leert dat een goede voorbereiding van een zaak ontzettend belangrijk is. Dat de zaak vooraf wordt besproken en de cliënt ook zelf kennis neemt van de dossierstukken is vanzelfsprekend bij Hameleers & Heemskerk Advocaten. In overleg met de cliënt wordt de beste strategie bepaald.

Secretariële ondersteuning vindt plaats door iemand met een juridische opleiding zodat onze secretaresse u vakkundig te woord kan staan.

Vanzelfsprekend staan wij u bij tegen normale tarieven.  Mocht u in aanmerking komen voor een toevoeging staan wij u op deze wijze bij.

Kortom: het team van Hameleers & Heemskerk Advocaten staat klaar om voor uw belangen te strijden!

gebouw1